Bekijk alle projecten in "CRANENDONCK"

Maatjesproject Cranendonck

Organisatie
Cordaad Welzijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
CRANENDONCK
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen
Interesse
Nieuwe dingen ontdekken

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onze website. Er wordt dan door de vrijwillig coördinator een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Voorwaarde is dat hulpvragers zichzelf aanmelden. Er wordt bij de eerste aanmelding gekeken of de vraag past in het maatjesproject. Dan worden gegevens genoteerd en de vrijwillig coördinator neemt dan contact op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Zij zoekt naar een geschikte vrijwilliger en volgt de koppeling.

Omschrijving activiteit
We koppelen vrijwilligers aan mensen met een hulpvraag. Er wordt een doel gesteld dat binnen een jaar bereikt kan worden. Het onderwerp van de vraag kan breed zijn, waaronder thuisadministratie. De klik tussen vrijwilliger en deelnemer is uitgangspunt.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Wil je bij dit project een Maatje worden?

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Zoek je hier een Maatje? Meld je nu aan.

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.