Bekijk alle projecten in "DEN HAAG"

Taalcoach

Organisatie
Taal aan Zee
Soort project
Maatjes
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DEN HAAG
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Interesse
Nederlandse taal

Wil jij Nederlandse les geven in Den Haag aan een geïsoleerde, anderstalige vrouw (of soms een man) die nog niet in staat zijn naar reguliere educatie of naar een lesgroep in de buurt te gaan?
- Je spreek 1x per week (gem. 2 uur) thuis af bij de anderstalige gedurende 40 weken;
- Je krijgt training en begeleiding;

Omschrijving activiteit
Les op maat aan huis
Speciaal voor anderstalige, geïsoleerde vrouwen (en soms een man) geeft Taal aan Zee Nederlandse les op maat aan huis of op een vertrouwde locatie dicht bij huis.
Dat kunnen vrouwen of mannen zijn met bijvoorbeeld (chronische) lichamelijke en psychische klachten, sociale problemen, trauma’s, of die voor een ziek of gehandicapt familielid of een groot gezin zorgen. Hierdoor kunnen zij (nog) niet deelnemen aan reguliere educatie of activiteiten buitenshuis.

Door hen de Nederlandse taal te leren wil Taal aan Zee hen zelfredzaam maken, zodat zij in staat zijn zelfstandig contact te leggen en deel te nemen aan activiteiten buitenshuis.
Het streven is dat zij doorstromen naar vervolgeducatie of andere activiteiten. Tijdens de lessen, die maximaal een jaar duren, werken we toe naar doorstroming.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Wil je bij dit project een Maatje worden?

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt