Bekijk alle projecten in "LEEUWARDEN"

Humaantjes Leeuwarden

Organisatie
Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
LEEUWARDEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen
Er kunnen allerlei redenen zijn voor iemand om een maatje te willen. Een maatje om samen dingen mee te doen, een maatje als luisterend oor, een maatje die gewoon eens even op bezoek komt. Een maatje die, als het kan, helpt om het netwerk van de deelnemer weer wat uit te breiden. Samen die stappen zetten die iemand alleen niet zou doen, om wat voor redenen dan ook.

Kun jij goed luisteren en neem je de tijd voor een gesprek? Dan is Humaantjes iets voor jou.
Samen met de deelnemer kunnen activiteiten worden ondernomen, want samen durf je meer dan alleen!

Omschrijving activiteit
We begeleiden mensen die het tijdelijk niet redden om op eigen kracht iets aan hun situatie te verbeteren. We streven naar vergroten van zelfredzaamheid en het verbeteren van contacten. Dit doen we zoveel mogelijk vanuit gelijkwaardigheid en wederkerigheid. We streven ernaar onszelf weer overbodig te maken door mensen in contact te brengen met anderen met dezelfde interesses, liefst bij hen in de buurt.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.