Bekijk alle projecten in "GOOISE MEREN"

De vrolijke Danique zoekt naar een maatje

Organisatie
's Heeren Loo Vrijwilligers Midden Nederland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
GOOISE MEREN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
In haar vrije tijd houdt ze ervan om creatief bezig te zijn, gezellig af te spreken en samen leuke dingen te doen. Of het nu gaat om knutselen of gewoon lekker kletsen onder het genot van een kopje koffie, gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel! Hoewel Danique al veel stappen heeft gezet in haar leven, zoekt ze iemand waarmee ze kan sparren over verschillende situaties in het leven. Wat zoekt Danique? Danique zoekt een maatje waarmee ze kan kletsen over situaties rondom werk en thuis. Ze wil iemand om mee te sparren en advies van te krijgen, vooral om haar gedachten even te luchten. Danique heeft een sterke voorkeur voor een vrouw, omdat ze zich prettiger voelt om persoonlijke zaken met een vrouw te bespreken. Ze werkt 32 uur en is de donderdag vrij. Deze dag heeft dan ook de voorkeur. Het liefst zou zij 1 keer in de 2 weken bijv. een uurtje of anderhalf uur afspreken. In overleg is het mogelijk om hier samen afspraken over te maken. Wil je kennismaken met Danique? Neem dan snel contact op.

Danique is een 29-jarige dame die je gewoon moet leren kennen! Zij woont in Naarden. Met haar vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid weet ze altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Danique is niet alleen positief ingesteld, maar ook ontzettend zorgzaam voor anderen.
Danique is op zoek naar iemand die 1x in de week of per 2 weken, in overleg is veel mogelijk.

Omschrijving activiteit
In haar vrije tijd houdt ze ervan om creatief bezig te zijn, gezellig af te spreken en samen leuke dingen te doen. Of het nu gaat om knutselen of gewoon lekker kletsen onder het genot van een kopje koffie, gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel! Hoewel Danique al veel stappen heeft gezet in haar leven, zoekt ze iemand waarmee ze kan sparren over verschillende situaties in het leven.
Wat zoekt Danique?
Danique zoekt een maatje waarmee ze kan kletsen over situaties rondom werk en thuis. Ze wil iemand om mee te
sparren en advies van te krijgen, vooral om haar gedachten even te luchten.
Danique heeft een sterke voorkeur voor een vrouw, omdat ze zich prettiger voelt om persoonlijke zaken met een
vrouw te bespreken.
Ze werkt 32 uur en is de donderdag vrij. Deze dag heeft dan ook de voorkeur.
Het liefst zou zij 1 keer in de 2 weken bijv. een uurtje of anderhalf uur afspreken.
In overleg is het mogelijk om hier samen afspraken over te maken.
Wil je kennismaken met Danique? Neem dan snel contact op.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.