Bekijk alle projecten in "HAARLEMMERMEER"

Metgezel

Organisatie
Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HAARLEMMERMEER
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen
We zoeken mensen die een luisterend oor kunnen bieden. Samen met de deelnemer bespreek je wat je gaat ondernemen.

Wil jij graag een ander helpen? En heb je 2-4 uur per week de tijd? Humanitas Haarlemmermeer zoekt vrijwilligers die inwoners ondersteunen bij het (opnieuw) aangaan en onderhouden van sociale contacten..Samen met de inwoner bespreek je wat zijn of haar wensen zijn nu en in de toekomst. Het kan gaan om een activiteit in een wijkcentrum, het bezoeken van theater of museum, wandelen, het weer oppakken van een hobby.
Je ondersteunt iemand om weer greep op zijn of haar leven te krijgen. En dat doen jullie samen. Als vrijwilliger kun je zo veel voor een ander betekenen! Je wordt begeleid en ondersteund door een coördinator.

Omschrijving activiteit
Metgezel is bedoeld voor iedere inwoner van de gemeente Haarlemmermeer die eenzaamheid ervaart, onder meer als gevolg van ziekte, invaliditeit of ouderdom, op zichzelf is aangewezen om zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te behouden.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.