Bekijk alle projecten in "HAARLEMMERMEER"

Thuisadministratie Humanitas Haarlemmermeer

Organisatie
Humanitas Haarlemmermeer
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
HAARLEMMERMEER
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen
Een vrijwilliger van Thuisadministratie komt bij je thuis als je hulp wilt bij het op orde brengen of houden van je (financiele)administratie. Omdat je het overzicht kwijt bent. Of omdat je in de schulden (dreigt) te komen. Samen breng je in kaart wat de inkomsten en uitgaven zijn. Bekijk je of er een beroep gedaan kan worden op financiele tegemoetkomingen. Regel je samen afbetalingsregelingen etc. Doel is dat je na enige tijd weer zelf verder kan.

Een vrijwilliger van Thuisadministratie komt bij deelnemers thuis die hulp willen bij het op orde brengen of houden van hun (financiele)administratie. Omdat ze het overzicht kwijt zijn of in de schulden (dreigen) te komen. Samen breng je in kaart wat de inkomsten en uitgaven zijn. Bekijk je of er een beroep gedaan kan worden op financiele tegemoetkomingen. Doel is dat de deelnemer na enige tijd weer zelf verder kan. De vrijwilligers volgen scholing via de Humanitas Academie en bezoeken de terugkombijeenkomsten voor vrijwilligers. Je kan altijd overleggen met de coordinator. Wij vragen een VOG voor je aan.

Omschrijving activiteit
Bij Tthuisadministratie helpen vrijwilligers mensen die even een steuntje in de rug nodig hebben bij het ordenen van hun (financiele) administratie. Vrijwilligers volgen interne scholing en worden begeleid door een coordinator. De vrijwilliger bezoekt de deelnemer thuis en samen breng je weer overzicht in de financiƫle adminsitratie

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.