Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Vrijheid om te kiezen met de kracht van samen

Organisatie
Genesis Care
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
24
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen
Ben jij sociaal en vind je het leuk om mensen te helpen? Als medewerker, stagiaire of student bij Genesis Care word je een maatje voor iemand die behoefte heeft aan gezelschap en begeleiding. Je ondersteunt je maatje bij verschillende activiteiten, zoals samen wandelen, een uitstapje maken, een hobby oppakken of helpen bij praktische zaken. Het is een kans om ervaring op te doen en een positieve impact te maken op iemand’s leven. Daarnaast bieden wij professionele begeleiding en training om jouw vaardigheden te ontwikkelen

Als maatje bij Genesis Care bied je persoonlijke ondersteuning en gezelschap aan mensen die behoefte hebben aan sociaal contact of praktische hulp. Je maakt echt het verschil door iemand een steuntje in de rug te geven, samen activiteiten te ondernemen en te zorgen voor een positieve en betrokken omgeving.
Wat wordt er van je verwacht?
Tijdsbesteding: Je wordt gevraagd om gemiddeld 8 tot 24 uur per week beschikbaar te zijn. Dit kan flexibel worden ingevuld, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en die van je maatje.
Activiteiten: Je onderneemt diverse activiteiten zoals een wandeling maken, een kop koffie drinken, naar de supermarkt gaan, samen koken, of helpen bij dagelijkse zaken zoals administratie. De focus ligt op het bevorderen van het welzijn en de zelfstandigheid van je maatje.
Praktische zaken: Voorafgaand aan de start krijg je een intakegesprek en een training om je voor te bereiden op jouw rol als maatje. Gedurende je inzet krijg je begeleiding van een vaste coördinator en kun je altijd terugvallen op het team van Genesisa Care voor ondersteuning.
Wat krijg je ervoor terug?
Een zinvolle en verrijkende ervaring waarin je echt het verschil maakt in het leven van iemand anders.
Professionele begeleiding en training om jouw vaardigheden te ontwikkelen.
Flexibiliteit in uren en een gezellige, betrokken werkomgeving.
Wil jij je inzetten als maatje en onderdeel worden van Genesis Care? Meld je dan aan en ontdek wat jij kunt betekenen!
Website: www.genesiscare.nl

Omschrijving activiteit
Genesis Care zoekt gemotiveerde medewerkers, stagiaires of studenten die zich willen inzetten als maatje voor mensen in hun omgeving. In dit project verbind je je met iemand die extra steun nodig heeft, waarbij je samen activiteiten onderneemt en praktische ondersteuning biedt.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.