Ja, ik heb interesse!

Ik zoek een vrolijk maatje dat van dom ouwehoeren houdt.

Het verhaal van Sharon

Als je de 16-jarige Sharon ziet, zou je niet denken dat ze een beperking heeft. Het is een vrolijke meid die verbaal ook nog eens erg sterk is. Maar door haar autisme heeft Sharon wel een wat lager denkniveau. Daarom volgt ze speciaal onderwijs. Omdat die school wat verder weg van haar huis ligt, kent ze in haar woonbuurt weinig leeftijdsgenootjes. Ze doet nu veel samen met haar moeder. 

Sharon houdt enorm van dingen als winkelen, een terrasje pakken of naar de kapper gaan. Maar daar heeft ze wel iemand bij nodig. Ze is namelijk een beetje bang om alleen op pad te gaan. Daarom zal ze in haar eentje niet snel iets ondernemen. Het is belangrijk voor haar om een groter netwerk te krijgen en te leren omgaan met tegenslag. Op dit moment volgt Sharon een training en gaat ze met stappen vooruit.

De oproep van Sharon

Sharon wil haar horizon verbreden. Daarom zoekt ze via Koppel Epe een maatje om leuke dingen te doen en onbekende plekken te ontdekken. Zo lijkt het haar fantastisch om eens naar een nagelsalon te gaan en daar acrylnagels te laten zetten. Kunnen jouw nagels ook wel een lakbeurtje gebruiken? Dan kunnen jullie mooi samen gaan!